Nani almaecet gyümölcszselé 290 g/120 db

Nani almaecet gyümölcszselé 290 g/120 db

Csak korlátozott számú ügyfél számára Nani almaecet gyümölcszselé 290 g/120 db trendi márkával kedvező áron 3990 Ft. Mutass többet »

Elérhetőség:
3 990 Ft
Vásárlás »
home
Ingyenes szállítás

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

NANI almaecet gyümölcszselé
100% vegán, bio, szűretlen almaecetből “anyaecettel”, kizárólag természetes összetevőkből, VALÓDI ALMÁBÓL, hozzáadott cukor, édesítőszer, glükózszirup, tartósítószer és mesterséges adalékok nélkül!

NEM TARTALMAZ: Hozzáadott cukrot, édesítőszert, glükózszirupot tartósítószert, mesterséges színezéket, mesterséges aromákat, mesterséges ízfokozót, glutént, laktózt, génmódosított összetevőket és zselatint!
Speciális, alacsony hőmérsékletű, kíméletes gyártási
folyamatnak köszönhetően megőrizzük az összes benne lévő értékes összetevő, az alma, a szűretlen, bio almaecet és a hidegen sajtolt szőlőmagolaj jótékony élettani hatását!


NANI összetevők: Almalé koncentrátum, víz, bio szűretlen almaecet, hidegen sajtolt szőlőmagolaj, agaragar, tápióka liszt, természetes alma aroma, karnaubaviasz.

A NANI-val az almaecet rendszeres fogyasztása könnyen egyszerű és élvezetes napi rutinná válik! Gumicukor jellegének köszönhetően nem kell mást tenned, mint alaposan összerágni, és élvezni szuper fincsi, ropogós alma ízét!
Napi 4 szem NANI = 1 evőkanál almaecet

Ha a fogyás a cél, rágcsálj el 4 szem NANI-t főétkezés előtt. Ha a szuper közérzet, és az egészségre gyakorolt jótékony hatása miatt fogyasztod, nyugodtan elfogyaszthatsz akár 8-12 szemet is, a nap bármely szakaszában, alkalmanként 4 szemet.
Ha nem bírsz betelni a NANI ízével, ne lépd túl a napi 16 szemet!

A VILÁGON EGYEDÜLÁLLÓ almaecet gyümölcszselé készítmény szűretlen, bio, kézműves almaecettel (anyaecettel), antioxidánsokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel, élelmi rostokkal és fontos ásványi anyagokkal!

100%-os almalé koncentrátum (70%), víz, szűretlen, bio almaecet (10%), hidegen sajtolt szőlőmagolaj (3%); Zselésítő anyag: agaragar; Tápióka liszt; Természetes alma aroma; Fényező anyag: karnaubaviasz
Mivel más gyártókkal ellentétben, mi NEM porított almaecet granulátumot használunk, hanem valódi, folyékony, bio, szűretlen, magyar almaecetet, nem milligrammban kifejezve adjuk meg a NANI-ban lévő almaecet mennyiségét. A NANI milligrammban kifejezve 1150-1200 mg almaecetet tartalmaz a napi ajánlott mennyiségben (4 szem).
2 NANI ~ 600 mg almaecet
4 NANI ~ 1150-1200 mg almaecet (ajánlott napi adag)
Nettó tömeg: 290 g
Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen A rajtunk keresztül történő vásárlás a jó ár biztosítását jelenti. Használja ki az ajánlatot, mielőtt drágább lesz.

Termékleírás Nani almaecet gyümölcszselé 290 g/120 db

  • Termelő: bioszallito
  • Ár: 3990 Ft
  • EAN: 5999563750291
  • Kategória: Új termékek

Hasonló termékek

NATURAL GHI TISZTÍTOTT VAJ

4 445 Ft
4445 Ft

Nani almaecet gyümölcszselé 290 g/120 db

Kategória:

A márka egyéb termékei

Bioszallito

Nani almaecet gyümölcszselé 290 g/120 db kedvenc márkávak Bioszallito - rendelje meg ezt a cikket egyedi áron 3990 Ft. Felhívjuk figyelmét, hogy a készleten lévő darabok száma korlátozott lehet speciális áruk esetében, időben rögzítse darabját. És ez még nem minden, az e-bolt fizet a szállításért, ha a kosár értéke meghaladja az 35 000 Ft-t. Tehát nem fizet semmi extrát!

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

Szállítás

  • GLS futár - 1499 Ft
  • GLS csomagpont - 1499 Ft
  • 15000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj 1099 Ft
  • BUDAPEST futár - 990 Ft
Fizetés

  • Utánvéttel
  • Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
dinner