Feribáról bővebben | Feribá

Feribáról bővebben

Jelenlegi hely

Amit tudni érdemes

Feribá a piacot juttatja el azokhoz, akik személyesen nem jutnak el oda, egy közvetítő partnerei és vásárlói között. Ismeri vásárlóit, gondoskodik partnereiről. Célja, hogy minél többen vásároljanak piaci termékeket, megteremtve ezáltal a kistermelők fejlődési lehetőségeit, valamint biztosítsa a fogyasztók számára a tudatos vásárlás lehetőségét.

 

Partnerei megbízhatóak, sokrétűek, általuk sikerül Feribának széles választékot biztosítania a vásárlói számára. A piacon meglévő termékek mind megjelennek általuk, legyen szó 5 kg krumpliról vagy 10 db házitojásról. A minőséget folyamatosan ellenőrizzük közösen, így termékeink színvonala állandó.

 

Vásárlóink olyan tudatos fogyasztók, akik számára fontos, hogy helyi, kistermelőktől vásároljanak. Az áruk frissek, a mennyiségek rugalmasak, nincs felesleges csomagolás, sem sorbanállás. Feribá ismeri őket, és arra törkeszik, hogy a megszokott színvonalat és kiszolgálást biztosítsa számukra, a folyamatos újdonságok mellett.   

 
Azon dolgozunk mindennap, hogy vásárlóink és partnereink elégedettek legyenek, az ő mosolyuk azt jelenti, jól dolgozunk.