Partnereink | Feribá

Partnereink

Jelenlegi hely

 

Czipra Gyümi Kft.

A Czipra Gyümi Kft. 8 éve működő családi vállalkozás.

Az Újpalotai Vásárcsarnokban több standon és mindennap friss árukínálattal várjuk kedves vásárlóinkat. Számunkra nagyon fontos, hogy vevőinket jó minőségű magyar termékkel szolgáljuk ki. Ezért minden évszakban törekszünk arra, hogy az általunk kínált választékot magyar termelőktől, őstermelőktől szerezzük be, amire már bejáratott kapcsolatokkal rendelkezünk. Például a paradicsomot Kisteleki termelőktől, az almát Szabolcsból, a körtét Soltvadkertről és még sorolhatnám, szállítják nekünk.

A folyamatosan érkező friss zöldségekkel és gyümölcsökkel, széles választékkal és udvarias, előzékeny kiszolgálással minden tekintetben a vásárlóink igényeit próbáljuk kielégíteni.

Termelő partnereinkkel arra törekszünk, hogy minden nap vitamingazdag, friss és vegyszermentes minőségi áru kerüljön a vásárlóink asztalára.

Jó étvágyat és jó egészséget kíván:

Czipra Vilmos és csapata

Nyitva tartás:

Hétfő: 7 – 17-ig

Kedd – Péntek: 6 – 18-ig

Szombat: 6 – 14-ig


 

Koós-Méhészet

Édesapám Koós József, egy solti öt gyermekes parasztcsalád legidősebb sarja, 15 éves korában - 1934-ben - a saját addig összegyűjtött zsebpénze feláldozásával vásárolt egy méhésztől 3 darab méhrajt, melyeknek a kaptárjait saját kezűleg készítette el. 
Elolvasva minden fellelhető szakirodalmat egy-két évi bukdácsolás után megismerkedett a nála idősebb Szuhánszki Lajos méhésszel, aki a szomszéd faluban, Apostagon ácsmester volt és már néhány éve méhészkedett. Több évi együtt méhészkedés után - a 40-es évek elején - elérték, hogy mindkettőjüknek létrejött egy-egy 160-160 családos - abban az időben valószínűleg legnagyobb és legmodernebb - méhészete. A harmincas évek végén az elsők között kezdték a vándorméhészkedést. Először vonaton vándoroltak a méhekkel, majd később teherautókat használtak. 

A második világháború után, a katonai szolgálatból hazatérve, édesapám méhészetének csak a romjait találta. Szinte a nulláról indulva évek alatt újra 170 családos méhészetté fejlesztette az állományt.

Én beleszülettem a méhészkedésbe. 15 éves koromtól egyre többet segítettem a méhek körüli munkában, majd a villamosmérnöki diploma megszerzése után döntöttem arról, hogy főállású méhész leszek. Az állományt néhány év alatt 400 családra szaporítottam, amely véleményem szerint a legnagyobb volt akkor Magyarországon. A 80-as évek közepétől egy állandó alkalmazott segítette munkámat, így elkezdhettem a méz üvegezését és méhészetünk modernizálását. Első lépésként egy 260m2-es csarnokot építettünk a hozzá tartozó rakodórámpával, mely az eszközök tárolására szolgál. Majd egy EU normákat ki elégítő mézkiszerelő üzemet hoztunk létre. A következő lépés egy központi pörgető helyiség építése volt. Elkészülte után, az ország bármely részéről hazaszállíthatjuk a mézes lépeket és kiváló higiéniai körülmények között pergetjük ki azokat. Legutóbbi beruházásként egy hűtőházat építettünk, amellyel elértük, hogy a lépkészletünket vegyszerek alkalmazása nélkül meg tudjuk védeni a kártevőktől. Célunk, hogy kiváló minőségű vegyszermentes mézet állítsunk elő. Mára négy teherautóval szállítunk és hat alkalmazottat foglalkoztatunk. Nagy büszkeségünk, hogy méhészetünkben és üzleteinkben bevezettük HACCP minőség biztosítási rendszert, mely garantálja az áruink jó minőségét. Ezen felül termékeinket rendszeresen ellenőrzi az Országos Magyar Méhészeti Egyesület, melyet hologramos zárjegy igazol.

Először a nagybani zöldségpiacon árultam viszonteladóknak. 1990-től kezdve folyamatosan fejlődve megjelentünk Budapest több piacán és a választék bővítésével mostanra nagyon széles skálán, szinte minden méhészettel kapcsolatos terméket forgalmazunk. 

Kiváló minőség, kedvező ár.

Kóstolja meg!

Koós Péter
méhész

Nyitva tartás:
Hétfő: 7 – 17-ig
 
Kedd – Péntek: 6 – 18-ig
 
Szombat: 6 – 14-ig

 

Sári Rétesház

A Sári Rétesház és Pékség az újpalotai piac egy igazi kuriózuma. Elnevezését a dabasi Sári rétesről kapta, ami a Sári nevű településen készül. Ennek az édességnek a különlegessége, hogy eredeti, több száz éves receptek alapján készítik az ott élő tót asszonyok. Ők nem alkalmazottak, hanem olyan háziasszonyok, akik bemennek a helyi hagyományőrző rétesházba és ott szakember felügyelete mellett készítik a déd- és üknagymamák által kitalált finomságokat. Céljuk, hogy a Sári rétes is bekerüljön a hungarikumok neves táborába. A Sári rétes tölteléke rendkívül gazdagon ízesített gyümölcsökből, káposztából, mákból, vagy túróból áll, amelyet körbefog a leheletvékonyra húzott házi tészta. Csak példaképpen egy tepsibe minimum 2 kiló túró kerül. Nem véletlen, hogy 6 darab Sári rétes súlya rendszerint meghaladja az 1 kilót. Sok vásárló döbbent meg azon, hogy egy ültében nem tudott megenni 3 Sári rétest, annyira jól lakott.
A Sári Rétesház és Pékség közel 70 terméke hasonló minőséget képvisel. A koncepció kialakításakor fontos volt, hogy a termékek Budapest közeli kis településekről érkezzenek. Olyanok legyenek, amelyek őrzik a házi ízeket, mégse kelljen értük olyan budapesti árakat fizetni, amelyeket a nem gyári, nagyüzemben készített finomságokért felszámolnak.
Szolid árak, házias ízek, ez lehetne talán a legtalálóbb szlogen. A pékáru például egy kis maglódi pékségből érkezik, ahol még igazi kovásszal készítik a kenyereket. Különlegességük a kemencében sütött kuglóf, amely igazi ínyencség egy hétvégi ünnepi asztalon. Finom süteményeik között is olyan klasszikus magyar finomságokat találhat a vásárló, mint a hólabda, a zserbó, a mézes krémes, vagy a csokis kosár.
 
Megrendelésére várva:
Hollósi János
 
Nyitva tartás:
Hétfő: 7 – 17-ig
 
Kedd – Péntek: 6 – 18-ig
 
Szombat: 6 – 14-ig
 

 

Pontino Ker. Bt.

Közel 10 éve nyitottam meg boltomat az Újpesti piacon. Friss, helyben sütött pékáruval, fornettivel, cukrász és apró süteményekkel, nápolyikkal varjuk minden nap kedves Vevőinket! Kínálunk még sokfelé tejterméket, sajtokat, különleges krémeket, pástétomokat, salátákat, hidegtálakat.

Az étel mellett az ital kínálatunk is igen közkedvelt! A kézműves sorok mellett megtalálhatóak a Székely likőrök, Márkházi pálinkák, jó minőségű borok, üdítők.

Kovács Krisztina - tulajdonos

Nyitva tartás:

Hétfőn és Szombaton: 06-14

Keddtől - Csütörtökig: 06-16

Vasárnap:07-13


 

Golden Média Kft - Kézműves Sajtkészítők

A Kézműves Sajtkészítők Céhe vidéken nap, mint nap azon szorgoskodik, hogy jobbnál jobb sajtokat készítsen jó minőségű házi tejből. Sajtjainkat számtalan rendezvényen, fesztiválon mutattuk be és a visszatérő vásárlók igényüket fejezték ki arra, hogy ezeket rendszeresen fogyasztanák.
Több sajtkészítő összefogásával most elindítunk egy programot, Sajtvilág néven, melynek keretén belül rendszeresen eljuttatjuk a sajtokat közvetlenül Budapestre, kereskedők kiiktatásával.
Kinálatunkban jelenleg a  Nárcisz birtok és a Gombsajt elismert és díjnyertes kézműves termékeivel találkozhatnak.

Minden termékünk kézzel készül házi tejből és nem tartalmaznak semmiféle mesterséges adalékanyagot. Így készítményeink organikusak és nagyon egészségesek!
Próbálja ki őket!

a Sajtvilág csapata
Mirsz Nárcisz
Gombai Endre

Nyitva tartás:

Csütörtök: 7 - 15-ig

Péntek: 7 - 15-ig

Szombat: 6 - 14-ig


 

Ropogós Cseresznye Kkt

A társaságunk 1983 –óta üzemelő családi vállalkozás.
Folyamatosan bővülő árukészletünkkel minden tekintetben a vevők igényeit próbáljuk kielégíteni már 33 éve. A választékunk összeállításánál a magyar termékek előnyt élveznek, de természetesen az egzotikumok is helyet kapnak. A minőség nálunk fő szempont, a vásárlóink kedves, türelmes kiszolgálása mellett. Hozzá értésünket a sok éves tapasztalat is erősíti. Hisszük hogy minden családnak, vásárlónknak egészséges, minőségi, kedvező áru termékkel tudunk szolgálni a minden napokban.

Üdvözlettel:
Ropogó cseresznye KKT 
Kékesi János és lelkes csapata

Nyitvatartás

Hétfő: 6 - 15-ig

Kedd: 6 - 16-ig

Szerda: 6 - 16-ig

Csütörtök: 6 - 16:30-ig

Péntek: 6 - 17-ig

Szombat: 6 - 13-ig

Vasárnap: 7 - 13-ig


 

Agro-Mikro Kft. Hús-hentesáru Mintabolt

A mintabolt 1999-ben alakult, jelenleg 7 fővel működik Budapest XV. kerületében lévő, múltat idéző és méltán jó hírű vásárcsarnokában.

A kiskereskedelmi tevékenység mellett nagykereskedelemmel is foglalkozunk. A megrendelt árut hűtős autóinkkal a kívánt helyszínre szállítjuk. Ha vevőink úgy kívánják, konyhakészre készítjük elő a termékeket.

Készséggel szolgáljuk ki jelenlegi és jövőbeni partnereinket, amelyek között éttermek, üzemi konyhák, óvodák, iskolák is találhatóak, részükre egyedi árakat biztosítunk!

Elhivatottságunkból következően elsődleges, hogy termékeinkkel igazodjunk a magyar fogyasztók elvárásaihoz. Szeretünk hazai partnerekkel dolgozni, mert ez egyet jelent a kiváló és állandó minőséggel, szakértelemmel és odafigyeléssel. Alapvető, hogy a hús friss legyen és esetleg bio vagy tanyasi, továbbá próbálunk arra törekedni, hogy Társaságunk által árult állatok tenyésztése lehetőleg etikusan történjen.

Hitvallásaim között említem azt,hogy pályafutásom alatt két fő dolgot tartottam mindig leginkább szem előtt, amiket ma már kollégáimmal együtt mottónknak tekintünk:
az egyik legfontosabb számunkra, hogy vásárlóink visszatérjenek hozzánk, éppen ezért valljuk, hogy minden egyes vásárlónkat úgy szolgáljuk ki, ahogy mi magunk is elvárnánk a pult másik oldalán állva, illetve kizárólag olyan minőségű árut kínálunk, amit mi is szívesen fogyasztunk és nyugodt szívvel adunk családunknak!

Tisztelettel:

Agro-Mikro kft. Hús-hentesáru Mintabolt

Czövek Lajos             Turcsik Attila

 Üzletvezető                 Ügyvezető

 

Nyitvatartás
 

Hétfő: 6 - 12-ig

Keddtől - Péntekig 6 - 17-ig

Szombat: 6 - 12-ig

 


 

Dornyák Péter és Társa Savanyús Boltja

A hét öt napján várja szertettel vásárlóit Dornyák Péter és Társa Savanyús boltja az Újpalotai piacon.

Ani néni 1973-ban indította savanyús standját az Újpalotai Piacon. 1993-ban csatlakoztam hozzá, majd nyugdíjba vonulása után Búvári Krisztinával, közös erővel próbálunk régi és új vásárlóink kedvében járni. Egész évben folyamatosan kaphatóak friss, finom savanyúságaink, töltött, különleges csemegéink. Hagyományos módon tölgyfa hordóban érlelt savanyú káposzta, ropogós uborkák, édes-erős paprikák, színes-illatos csalamádé, télen cékla, nyáron kovászos uborka, friss gyalult tök. Évszaknak megfelelő kínálat. Savanyúságaink receptjét több generáció óta őrizzük és használjuk. Kerüljük a mesterséges tartósítószereket, csak jó minőségű, egészséges zöldségeket használunk alapanyagnak.

Kerüljön asztalára igazi házi finomság. Barátságos eladó kollégáink várják vevőinket.

 

Nyitvatartás

Hétfő: Zárva.
 

Keddtől - Péntekig 7 - 16-ig

Szombat: 7 - 12-ig

 


Farkas és Virág Kft. Vegyesbolt

A céget 1996-ban alapítottuk párommal, de már ezt megelőzően is kereskedelemmel foglalkoztunk.

Régi – új szereplőként 2013-ban nyitottunk újra az Újpalotai Vásárcsarnokban. Üzletünk gyors és sikeres bevezetését nagyban segítette, hogy sok vásárlónk régi ismerősként köszöntött minket. Örömmel vették, hogy ismét a piacon vagyunk és nem volt kérdés, hogy tőlünk vásárolnak. Napi munkavégzésünk során mindig törekszünk arra, hogy ne csak egy bolt legyünk a sok közül. Fontos számunkra, hogy többet nyújtsunk, hogy ismerjük, megismerjük vásárlóinkat. Fontosnak érezzük, hogy tudjuk, hogy hívják, hogy van a férje, a felesége, az unokája, a családja. Sajnos sok tekintetben nem tudunk versenyezni a „multikkal”, de van, amit nem lehet pénzért megvenni. Ilyen a rugalmasság, a személyesség, a vásárlás élménye. Ebben igyekszünk a legjobbak lenni. Ezt a szemléletet és hozzáállást szeretnénk elvinni az Önök otthonába. Tudjuk, hogy a mai világban, sok ember nem jut el hozzánk. Reggeltől estig dolgoznak és csak hétvégeken, ünnep és munkaszüneti napokon tudnak kilátogatni a piacra. Kerületi lakosként és kereskedőként tudjuk, tapasztaljuk, hogy igény van arra, hogy valaki levegye a bevásárlás, a cipekedés terhét az idősek, betegek, rászorulók válláról. Ezért reméljük, hogy sikeres lesz a kezdeményezésünk és itt is megtisztelnek minket bizalmukkal. Árukínálatunkat folyamatosan bővítjük, lehetőségeinkhez képest igyekszünk a legszélesebb vásárlóközönséget megszólítani. és folyamatosan próbálunk újdonságokkal kedveskedni vevőinknek. Rendeljen tőlünk online, telefonon, vagy adja le bevásárló listáját a Feribá Kft. ügyfélpontján a vásárcsarnokban és partnereinkkel együtt házhoz visszük a piacot. 

 

Farkas Ferencné                  Farkas Ferenc

  Ügyvezető                          Ügyvezető