Axe Apollo Refreshing Tusfürdő 250 ml | Feribá

Axe Apollo Refreshing Tusfürdő 250 ml

Jelenlegi hely

Axe Apollo Refreshing Tusfürdő 250 ml

Axe Apollo Refreshing Tusfürdő. Axe Apollo - Az illat, mely annyira csábító, hogy a csajok univerzumának középpontjába kerülsz.

480 Ft
Mennyiségi egység: 
Darab
Karton egység: 
6
Márka: 
Axe

Aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, parfum, glyceryn, PPG-12, cocamide MEA, citric acid, sodium benzoate, butylphenyl methylpropional, citronllol, coumarin, limonene, linalool, CI 19140, CI 42090.

Tárolása szobahőmérsékleten. Felbontás után felhasználható 12 hónapig. Kerüld a szemmel való érintkezést!
Forgalmazza: Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest, Váci út 182. 0640-400-400, vevoinfo@unilever.hu, www.unilever.hu.
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.