Baba Frissítő Tusfürdő Mandarin és Citromfű 400 ml | Feribá

Baba Frissítő Tusfürdő Mandarin és Citromfű 400 ml

Jelenlegi hely

Baba Frissítő Tusfürdő Mandarin és Citromfű 400 ml

Baba Frissítő Tusfürdő Mandarin és Citromfű. A népi bölcsesség úgy tartja, hogy a zöldségeknek és gyümölcsöknek jobb lesz az ízük, ha, mellettük illatos fűszernövényeket termesztenek. Sőt aromájukkal most még a zuhanyozást is élvezetesebbé tudják tenni. A Baba mandarinos és citromfüves tusfürdő a mandarin édesen gyümölcsös illatával és a citromfű élénkítő aromájával valódi felfrissülést nyújt testnek és léleknek, nap mint nap. Bőrbarát pH értékű, Bőrgyógyászatilag tesztelt.

480 Ft
Mennyiségi egység: 
Darab
Karton egység: 
6
Márka: 
Baba

Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, parfum, sodium lactate, citric acid, sodium benzoate, tetrasodium EDTA, citral, limonene, CI 15510, CI 16035, CI 19140, CI 42090.

Tárolása szobahőmérsékleten. Felbontás után felhasználható 12 hónapig. Kerüld a szemmel való érintkezést!
Forgalmazza: Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest, Váci út 182. 0640-400-400, vevoinfo@unilever.hu, www.unilever.hu, www.baba.hu
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.