Borbár Félédes FN vörösbor 9,5% 0,75l | Feribá

Borbár Félédes FN vörösbor 9,5% 0,75l

Jelenlegi hely

Borbár Félédes FN vörösbor 9,5% 0,75l

Kultúrált és mértékletes borfogyasztás kedvelőinek készült ez a könnyed, gyümölcsös, félédes vörösbor. Európai unióban termelt bor.

430 Ft
Mennyiségi egység: 
Üveg
Karton egység: 
6
Márka: 
Weinhaus

Szulfitokat tartalmaz

A visszaváltható göngyöleggel értékesített termékek árai magukban foglalják a göngyöleg árát, betétdíjat is. A vásárló a göngyöleget visszaviheti a forgalmazó üzletébe és visszakapja annak árát. Közvetlenül a kiszállítást végző személynek nem lehet visszaadni.
Fogyasztását 16 - 18 °C -on ajánljuk. Fogyassza mértékkel. Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
Palackozza: Weinhaus Kft. H-6235 Bócsa, III. körzet 14. www.weinhaus.hu
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.