Diabetikus szörp kék áfonya ízesítéssel 500ml | Feribá

Diabetikus szörp kék áfonya ízesítéssel 500ml

Jelenlegi hely

Diabetikus szörp kék áfonya ízesítéssel 500ml

Diabetikus szörp kék áfonya ízesítéssel. Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1046 kJ/ 249 kcal, fehérje: 0,1 g, szénhidrát: 61,5 g, ebből cukor: fruktóz: 58,5 g, glükóz: 1,0 g, zsír: 0,1 g, ebből telített zsírsavak. 0,1 g, élelmi rost: 0,2 g, nátrium: 0,1 g.

1 199 Ft
Mennyiségi egység: 
Üveg
Márka: 
Koós- Méhészet

Fruktóz, kék áfonyalé 33% (sűrítményből), víz, étkezési sav: citromsav, természetes aroma.

Cukorbetegek is fogyaszthatják! A cukorbetegek a termék szénhidrát tartalmán kívül vegyék figyelembe, hogy a fruktózból naponta összesen 30 g-ot fogyaszthatnak az engedélyezett szénhidrát mennyiségen belül.
Gyártó: STORK Élelmiszer Manufaktúra Kft.
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.