Douwe Egberts Omnia Classic Szemes Pörkölt Kávé 1000g (Karakteres, 7) | Feribá

Douwe Egberts Omnia Classic Szemes Pörkölt Kávé 1000g (Karakteres, 7)

Jelenlegi hely

Douwe Egberts Omnia Classic Szemes Pörkölt Kávé 1000g (Karakteres, 7)

Szenvedély, elhivatottság, gazdag aromájú válogatott nemes kávészemek, magas minőség, több évtizedes szakértői tapasztalat - ezt adjuk át minden egyes csomag Douwe Egberts Omnia classic kávéval. Ha a karakteres ízvilágot, a telt, gazdag aromát kedveli, igyon meg egy csésze Omnia Classic kávét.

2 800 Ft
Mennyiségi egység: 
Csomag
Karton egység: 
12
Márka: 
Douwe Egberts

Az ideális íz élmény elérése érdekében egy csésze kávé elkészítéséhez kb. 6g őrölt-pörkölt kávé felhasználása javasolt. A csomag felbontását követően a kávét jól zárható tároló dobozban javasoljuk tárolni, hogy minnél hosszabb ideig megőrizhesse frissességét és eredeti aromáját.
Gyártja: a D.E Master Blenders 1753 részére: Douwe Egberts Hungary Zrt. 1151 Budapest, Harsányi Kálmán u. 85. Vevőszolgálat: Douwe Egberts Hungary 1601 Budapest, Pf. 84. 1132 Budapest, Váci út 22-24. vevoszolgalat@demb.com +3612379280
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.