Dunántúli Zweigelt Oltalom alatt álló földrajzi jelzésű félédes vörösbor 11,5% 0,75l | Feribá

Dunántúli Zweigelt Oltalom alatt álló földrajzi jelzésű félédes vörösbor 11,5% 0,75l

Jelenlegi hely

Dunántúli Zweigelt Oltalom alatt álló földrajzi jelzésű félédes vörösbor 11,5% 0,75l

A BB Magyarország első bormárkájaként megbízható és jó minőségű, gyümölcsös ízvilágú borokat készít. Hazánkban Zweigeltet a 60-as évektől termesztnek, gyümölcsös, fűszeres ízvilága hamar megkedveltette magát. Magyar termék.

680 Ft
Mennyiségi egység: 
Üveg
Karton egység: 
6
Márka: 
BB

Szulfitokat tartalmaz

A visszaváltható göngyöleggel értékesített termékek árai magukban foglalják a göngyöleg árát, betétdíjat is. A vásárló a göngyöleget visszaviheti a forgalmazó üzletébe és visszakapja annak árát. Közvetlenül a kiszállítást végző személynek nem lehet visszaadni.
A BB félédes vörösbora jól kiegészíti a tradícionális magyaros ételeket, marha -és sertépörkölteket, gulyásokat 16 - 18 °C-ra lehűtve. Fogyassza mértékkel. Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
Palackota: Balatonboglári borgazdasági Zrt. Balatonboglár www.bb.hu
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.