Garrone Extra Dry Vermouth 18% 0,75l | Feribá

Garrone Extra Dry Vermouth 18% 0,75l

Jelenlegi hely

Garrone Extra Dry Vermouth 18% 0,75l

Extra száraz ízesített bor.

1 375 Ft
Mennyiségi egység: 
Üveg
Karton egység: 
12
Márka: 
Garrone

Bor, szacharóz, etil-alkohol, víz, természetes aromák, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (kálium-metabiszulfit), antioxidáns (aszkorbinsav).

 

Szulfitokat tartalmaz. Fogyassza mértékkel. Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
SORAU licence alapján gyártja és palackozza: RO0013823PP01. Románia Forgalmazó: Verital Kft. 1124 Bp. Apor Vilmos tér 25-26. +361 309-6666 www.garroneitaly.com
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.