Gesztenyeméz 250g | Feribá

Gesztenyeméz 250g

Jelenlegi hely

Gesztenyeméz 250g

Sötétebb színű, erős illatú és aromájú méz. A virágzó szelídgesztenye terebélyes koronájában bogas fürtben csoportosulnak a virágok. Mézében határozottan érezhető a gesztenyevirág illata, pikáns zamatú kicsit kesernyés mézkülönlegesség. Könnyen finoman szemcsésen kristályosodik. Folyékony állapotban sötétbarna, kristályosodás után világosbarna színű. Elismert gyógy méz. Mérsékli a trombózisok kialakulását, a visszértágulatot, az érrendszer állapotának karbantartásában hatékony segítséget nyújt. Jó a vérszegénység csökkentésére, kimerültségre, legyengült állapot és étvágytalanság ellen is jótékony hatású méz.

858 Ft
Mennyiségi egység: 
Üveg
Márka: 
Koós- Méhészet

Mézében határozottan érezhető a gesztenyevirág illata, pikáns zamatú kicsit kesernyés mézkülönlegesség. Könnyen finoman szemcsésen kristályosodik. Folyékony állapotban sötétbarna, kristályosodás után világosbarna színű.

Könnyen finoman szemcsésen kristályosodik. Folyékony állapotban sötétbarna, kristályosodás után világosbarna színű. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Gyártó: Koós- Méhészet
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.