A ház bora Balatoni irsai olivér- chardonnax száraz fehér tájbor 1,5l 11% | Feribá

A ház bora Balatoni irsai olivér- chardonnax száraz fehér tájbor 1,5l 11%

Jelenlegi hely

A ház bora Balatoni irsai olivér- chardonnax száraz fehér tájbor 1,5l 11%

Balatoni irsai olivér- chardonnax száraz fehér tájbor. Gyorsan változó világunkban a borfogyasztás szokásaink is gyökeresen megváltoztak. Borivó, bortermelő nagyszüleim egy kezükön meg tudták számolni, hányféle bort ittak életükben. Mi már alig tudjuk számon tartani a sok fajtát, borvidáket, országot, sőt kontinenst. an, hogy áruházban ezerféle borból kell kiválasztanunk a megfelelelőt. Mi bortermelők úgy próbálunk alkalmazkodni ehez a kihíváshoz, hogy egyre különlegesebb, egyre kirívóbb termékeket készítünk úgy börminőségben, mint csomagolásban és megnevezésben is. A borfogyasztótnak azonban úgy látszik a sokróirányú kitekintés mellett mégis szüksége van néhány megbízható "jóitatú" fajtára, ami fogyasztásának gerincét adja, és amit ésszerű áron, praktikus csomagolásban szerezhet be. A Ház Bora sorozatot a gasztronómia ellátására indítottuk el, de örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen fogyaszták otthonukban is.

1 275 Ft
Mennyiségi egység: 
Üveg
Karton egység: 
4
Márka: 
VARGA

Kén- dioxidot tartalmaz.

A visszaváltható göngyöleggel értékesített termékek árai magukban foglalják a göngyöleg árát, betétdíjat is. A vásárló a göngyöleget visszaviheti a forgalmazó üzletébe és visszakapja annak árát. Közvetlenül a kiszállítást végző személynek nem lehet visszaadni.
Fogyassza mértékkel. Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki. Behűtve fogyasztandó!
Gyártó: Varga Pincészet Kft., Badacsonyörs
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.