A ház bora Egri bikavér száraz vörösbor 1,5l 11,5% | Feribá

A ház bora Egri bikavér száraz vörösbor 1,5l 11,5%

Jelenlegi hely

A ház bora Egri bikavér száraz vörösbor 1,5l 11,5%

Egri bikavér száraz vörösbor. Természeti és kulturális adottságai az Egri borvidéket hazánk egyik legfontosabb borrégiójává emelik. Családunk mindegy 60 hektár szőlőt telepített a borvidék legjobb fekvésű területein, így Egri Bikavérünk jelentős részben saját szőlőinkből készül. Fő alkotó fajtái a Kékfrankos, a Cabernet Sauvignon, a Kékoportó és a Zweingelt. A bikavér az a borunk, amely minden évjárazban közel azonos, kiegyensúlyozott minőséget eredményez. Ennek egyik fő oka a hosszú érlelés, amelyből minimum 12 hónap nagy faordóban történik. A másik, hogy az alkotó fajták arányának megválasztásával lehetőségünk nylik a bor karakterének folyamatos szinten tartására. Színe bíborvörös, illatában, ízében a meggy dominál, kellemes sav- tannin egyensúlya bársonyossá, jó "itatúvá" teszi a bort.

1 475 Ft
Mennyiségi egység: 
Üveg
Karton egység: 
4
Márka: 
VARGA

Kén- dioxidot tartalmaz.

A visszaváltható göngyöleggel értékesített termékek árai magukban foglalják a göngyöleg árát, betétdíjat is. A vásárló a göngyöleget visszaviheti a forgalmazó üzletébe és visszakapja annak árát. Közvetlenül a kiszállítást végző személynek nem lehet visszaadni.
Fogyassza mértékkel. Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki. Fogyasztását magyaros ételekhez, vörös húsokhoz, hosszú éjszakai beszélgetésekhez 18°C-on ajánljuk.
Gyártó: Varga Pincészet Kft., Badacsonyörs
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.