Magyarok Söre Pilseni Típusú Sör 4,5% 2l | Feribá

Magyarok Söre Pilseni Típusú Sör 4,5% 2l

Jelenlegi hely

Magyarok Söre Pilseni Típusú Sör 4,5% 2l

Pilseni Típusú Sör. Magyar termék.

580 Ft
Mennyiségi egység: 
Palack
Karton egység: 
6
Márka: 
Magyarok Söre

Ivóvíz, árpamaláta, kukoricadara, komló, sörélesztő. Pasztőrözött.

 

Hűvös, napfénytől védet helyen tárolandó! Fogyassza mértékkel. Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki. Allergén anyagok az összetevők között félkövér betűtípussal kiemelve.
Gyártja: AKPEDO Kft. Orgovány, felsőjárás 219. Tel: 06-76-591-000.Forgalmazza:Magyarok Söre Kft. Információ vonal:+3630/9449-551 www.magyaroksore.hu
Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy bár mi és partnereink is mindent megteszünk az információk teljességéért, helytállásáért, és aktualitásáért, minden esetben olvassák el a csomagoláson található tájékoztatót. A Honlapon található információk jóhiszeműen a Partnerek által megadott adatok alapján kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett termékek, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Partner tartozik felelősséggel.